top banner logo mobile-menu-btn
ikon-logo
 • facebook ikon
 • linkedin ikon

Telefon: +45 4097 2123

Skriv til mig hej@rikkeliving.dk

Bolig

Indretning af bolig - skab et personligt og funktionelt hjem

Mangler du hjælp til din boligindretning?

Er du træt af farver og stil i din bolig? Føler du, at din boligindretning er ’lige ved og næsten’, men mangler det sidste ubestemmelige pift? Mangler du friske øjne og et kompetent blik, der kan give dig et skub i den rigtige retning?

Her får du muligheden for både at få professionel sparring til din boligindretning og boligstyling og hjælp til at få idéerne gjort til virkelighed.
Som professionel boligstylist sørger jeg for at du får en personlig indretning til netop dig.

Med udgangspunkt i dine behov og din personlige smag, får du råd, vejledning og praktisk hjælp til at skabe et hjem med hygge, funktionalitet, sammenhæng og ro. – Et hjem, du og din familie kan glædes ved i mange år.

Sammen ser vi blandt andet på:

Læs mere om processen nedenfor.


"Jeg fryder mig over mit ’nye’ hjem hver dag,
og er taknemmelig over det kom-i-gang-spark, du gav os med dine nye idéer.”

– Karen Kjær, Høng

Sorter efter
 • Salg og køb af boliger

  Privat // Salg og køb af boliger

  Forbedring før salg, inspiration efter køb

  Få det bedste frem i din bolig Vil du gerne forbedre din boligs chancer for at blive solgt hurtigt? Er du i tvivl om, hvor meget ..

  Læs mere

  Omgiv dig med ting du holder af 

  ... og giv slip på resten

  Få hjælp hos RikkeLiving

  Processen // sådan gør vi

  • Besøg
  • Forslag
  • Shopping
  • Koordinering
  • Udførelse

  [ Klik på boblen og læs mere ]

  Besøg

  Behovsafklaring

  Et indretningsbesøg er første skridt mod en mere inspirerende og funktionel indretning. Her mødes vi i dit hjem, din virksomhed eller organisation og går sammen rundt i rummene. Undervejs bliver jeg tunet ind på dine behov og ønsker til indretningen. Samtidig vurderer jeg stedets muligheder.

  Hvis indretningsbesøget er det eneste, du ønsker, slutter vi af med en række konkrete råd til, hvordan du bedst muligt kan opnå det miljø, du søger. Hvis du ønsker dybere rådgivning, planlægger vi sammen de næste skridt.

  Varighed: 1 time
  Kontakt for pris

  Forslag

  Farver, stil, design

  Indretningsbesøget danner udgangspunkt for mit indretningsforslag. For at vise farver, stil, design, atmosfære m.m. udarbejder jeg et moodboard med billeder, stofprøver og hvad der ellers er behov for.

  Indretningsforslaget indeholder også mit bud på valg af møbler, tilbehør og inventar, samt idéer til pladsbesparende opbevaring og organisering af rummene. Jeg udarbejder samtidig en køreklar shopping-liste, så det er let og hurtigt at komme videre i processen. Efter behov kan jeg også udarbejde plantegninger, hvor møbelindretningen er skitseret.

  Ønsker du selv at handle tingene ind, forhandle priser osv., kan du følge shopping-listen. Ønsker du at få det fulde udbytte af mine kontakter i bolig- og indretningsmiljøet, kan vi enten mødes og handle tingene ind sammen, eller du kan lade mig ordne hele processen.

  Pris: Kontakt for pris og behov
  Prisen inkluderer oplæg, moodboard, shopping-liste og 2 redigeringer undervejs.

  Shopping

  Den bedste pris

  Ønsker du hjælp til indkøbsprocessen, står jeg også til rådighed. Med den udarbejdede shopping-liste i hånden, tager vi rundt til de forskellige butikker og handler ind. Jeg rådgiver undervejs og hjælper dig med at forhandle den bedste pris.


  Samlet pris kan gives på forhånd.

  Koordinering

  Spar tid

  Du kan vælge at overlade koordinering af indkøb, forhandling af priser, bestilling af maler m.m. til mig. På den måde sparer du en masse tid på at rende fra butik til butik og lede efter det rigtige. Du behøver blot vente på, at tingene bliver leveret direkte til din dør.

  På den måde kan du få det fulde udbytte af mine kontakter i håndværker-, møbel- og indretningsmiljøet, når jeg forhandler priser, aftaler levering m.m. på dine vegne. Jeg følger shopping-listen og din accept er med i alle aftaler.


  Samlet pris kan gives på forhånd.

  Udførelse

  Færdigt uden besvær

  Vil du have hjælp til praktiske, eller helt slippe for det, når rummene skal gøres færdige, så kan du overlade processen til mig. Det kan både ske, når du er hjemme, eller imens du f.eks. er på ferie. Jeg sørger for udpakning og opsætning af møbler, inventar, tilbehør m.m., så du modtager et færdigt resultat, klart til brug.


  Samlet pris kan gives på forhånd ud fra opgavens omfang.

  Præsenter dine varer på den rigtige måde

  ... og sælg mere!

  Læs her hvordan!
  ikon

  TILMELD DIG NYHEDSBREVET

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få information om nye tiltag, trends, gode idéer og meget mere.

  Udfyld formularen og tilmeld dig – klik her!

  ikon

  Book et møde

  Lad mig vide, hvad du søger hjælp til. Beskriv kort problemstillingen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

  SEND MIG EN E-MAIL

  Gå til indkøbskurv
  0