top banner logo mobile-menu-btn
ikon-logo
 • facebook ikon
 • linkedin ikon

Telefon: +45 4097 2123

Skriv til mig hej@rikkeliving.dk

butik

Butiksindretning der understøtter mersalg

Skab den bedste kundeoplevelse med butiksindretning

Trænger din butiksindretning til at blive set efter i sømmene? Er varerne rigtigt placeret og miljøet indbydende for kunden? Er indretningen gearet til mersalg?

Butikkens indretning er et effektivt salgsredskab, hvis den bruges rigtigt. Jeg kan hjælpe dig med at skabe et attraktivt og indbydende butiksmiljø, hvor varerne er placeret, så de har de bedste betingelser for at blive set og solgt.

Jeg sørger samtidig for, at indretningen af butikken understøtter de budskaber, du gerne vil have den til at signalere, så kunderne får den bedste købeoplevelse. I processen er det vigtigt at skabe et godt samspil mellem nye og gamle møbler, og jeg rokerer ofte rundt for at skabe det bedste resultat. Målet er altid, at kunden skal kunne genkende sig selv i udstillinger og indretning.

Jeg sørger for:

 • Visual merchandising
 • Almindelig afretning
 • Styling
 • Rokader
 • Indretning med fokus på kundeoplevelse og mersalg

Læs mere om processen for butiksindretning nedenfor.

Omgiv dig med ting du holder af 

... og giv slip på resten

Få hjælp hos RikkeLiving

Processen // sådan gør vi

 • Besøg
 • Forslag
 • Shopping
 • Koordinering
 • Udførelse

[ Klik på boblen og læs mere ]

Besøg

Behovsafklaring

Et indretningsbesøg er første skridt mod en mere inspirerende og funktionel indretning. Her mødes vi i dit hjem, din virksomhed eller organisation og går sammen rundt i rummene. Undervejs bliver jeg tunet ind på dine behov og ønsker til indretningen. Samtidig vurderer jeg stedets muligheder.

Hvis indretningsbesøget er det eneste, du ønsker, slutter vi af med en række konkrete råd til, hvordan du bedst muligt kan opnå det miljø, du søger. Hvis du ønsker dybere rådgivning, planlægger vi sammen de næste skridt.

Varighed: 1 time
Kontakt for pris

Forslag

Farver, stil, design

Indretningsbesøget danner udgangspunkt for mit indretningsforslag. For at vise farver, stil, design, atmosfære m.m. udarbejder jeg et moodboard med billeder, stofprøver og hvad der ellers er behov for.

Indretningsforslaget indeholder også mit bud på valg af møbler, tilbehør og inventar, samt idéer til pladsbesparende opbevaring og organisering af rummene. Jeg udarbejder samtidig en køreklar shopping-liste, så det er let og hurtigt at komme videre i processen. Efter behov kan jeg også udarbejde plantegninger, hvor møbelindretningen er skitseret.

Ønsker du selv at handle tingene ind, forhandle priser osv., kan du følge shopping-listen. Ønsker du at få det fulde udbytte af mine kontakter i bolig- og indretningsmiljøet, kan vi enten mødes og handle tingene ind sammen, eller du kan lade mig ordne hele processen.

Pris: Kontakt for pris og behov
Prisen inkluderer oplæg, moodboard, shopping-liste og 2 redigeringer undervejs.

Shopping

Den bedste pris

Ønsker du hjælp til indkøbsprocessen, står jeg også til rådighed. Med den udarbejdede shopping-liste i hånden, tager vi rundt til de forskellige butikker og handler ind. Jeg rådgiver undervejs og hjælper dig med at forhandle den bedste pris.


Samlet pris kan gives på forhånd.

Koordinering

Spar tid

Du kan vælge at overlade koordinering af indkøb, forhandling af priser, bestilling af maler m.m. til mig. På den måde sparer du en masse tid på at rende fra butik til butik og lede efter det rigtige. Du behøver blot vente på, at tingene bliver leveret direkte til din dør.

På den måde kan du få det fulde udbytte af mine kontakter i håndværker-, møbel- og indretningsmiljøet, når jeg forhandler priser, aftaler levering m.m. på dine vegne. Jeg følger shopping-listen og din accept er med i alle aftaler.


Samlet pris kan gives på forhånd.

Udførelse

Færdigt uden besvær

Vil du have hjælp til praktiske, eller helt slippe for det, når rummene skal gøres færdige, så kan du overlade processen til mig. Det kan både ske, når du er hjemme, eller imens du f.eks. er på ferie. Jeg sørger for udpakning og opsætning af møbler, inventar, tilbehør m.m., så du modtager et færdigt resultat, klart til brug.


Samlet pris kan gives på forhånd ud fra opgavens omfang.

Præsenter dine varer på den rigtige måde

... og sælg mere!

Læs her hvordan!
ikon

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få information om nye tiltag, trends, gode idéer og meget mere.

Udfyld formularen og tilmeld dig – klik her!

ikon

Book et møde

Lad mig vide, hvad du søger hjælp til. Beskriv kort problemstillingen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

SEND MIG EN E-MAIL

Gå til indkøbskurv
0