top banner logo mobile-menu-btn
ikon-logo
 • facebook ikon
 • linkedin ikon

Telefon: +45 4097 2123

Skriv til mig hej@rikkeliving.dk

Kontor/erhverv

Indret dine erhvervslokaler til salg og trivsel

Erhvervs og Kontorindretning der giver inspiration, funktionalitet og produktivitet

Trænger kontorlokalerne til at blive frisket op? Skal venteværelset gøres hyggeligere? Skal typehusene indrettes, så kunderne ikke kan lade være med at gå ind? Så få hjælp af en indretningskonsulent med speciale i erhverv.

Inspirerende og funktionelle erhvervslokaler gavner både salg, produktivitet og omdømme. Jeg kan hjælpe dig med at skabe miljøer, som kunder og medarbejdere trives i, uanset om det er kontorindretning, venteværelser, typehuse eller andre erhvervslokaler i din virksomhed.

Mit fokus er for det første på rummenes funktionalitet. De skal passe til deres formål, uanset om det er hyggelige pauserum, venteværelser eller inspirerende arbejdslokaler eller kontorindretning. For det andet ser jeg på de signaler, du eventuelt måtte ønske, at lokalerne sender til kunder, samarbejdspartnere og personale. Jeg søger altid at skabe kontormiljøer, der inspirerer og understøtter produktivitet.

Jeg sørger for:

Læs mere om processen nedenfor.


”Du er en skrapsak til at sætte tingene sammen,
så det bliver en helhed” – Jane Schødts, EBK Huse

 • Indretning af butikker

  Erhverv // Indretning af butikker

  Butiksindretning der understøtter mersalg

  Skab den bedste kundeoplevelse Trænger din butiksindretning til at blive set efter i sømmene? Er varerne rigtigt placeret og mi ..

  Læs mere
 • Indretning af erhverv

  Erhverv // Indretning af erhverv

  Indret dine erhvervslokaler til salg og trivsel

  Inspiration, funktionalitet, produktivitet Trænger kontorlokalerne til at blive frisket op? Skal venteværelset gøres hyggelige ..

  Læs mere

  Omgiv dig med ting du holder af 

  ... og giv slip på resten

  Få hjælp hos RikkeLiving

  Processen // sådan gør vi

  • Besøg
  • Forslag
  • Shopping
  • Koordinering
  • Udførelse

  [ Klik på boblen og læs mere ]

  Besøg

  Behovsafklaring

  Et indretningsbesøg er første skridt mod en mere inspirerende og funktionel indretning. Her mødes vi i dit hjem, din virksomhed eller organisation og går sammen rundt i rummene. Undervejs bliver jeg tunet ind på dine behov og ønsker til indretningen. Samtidig vurderer jeg stedets muligheder.

  Hvis indretningsbesøget er det eneste, du ønsker, slutter vi af med en række konkrete råd til, hvordan du bedst muligt kan opnå det miljø, du søger. Hvis du ønsker dybere rådgivning, planlægger vi sammen de næste skridt.

  Varighed: 1 time
  Kontakt for pris

  Forslag

  Farver, stil, design

  Indretningsbesøget danner udgangspunkt for mit indretningsforslag. For at vise farver, stil, design, atmosfære m.m. udarbejder jeg et moodboard med billeder, stofprøver og hvad der ellers er behov for.

  Indretningsforslaget indeholder også mit bud på valg af møbler, tilbehør og inventar, samt idéer til pladsbesparende opbevaring og organisering af rummene. Jeg udarbejder samtidig en køreklar shopping-liste, så det er let og hurtigt at komme videre i processen. Efter behov kan jeg også udarbejde plantegninger, hvor møbelindretningen er skitseret.

  Ønsker du selv at handle tingene ind, forhandle priser osv., kan du følge shopping-listen. Ønsker du at få det fulde udbytte af mine kontakter i bolig- og indretningsmiljøet, kan vi enten mødes og handle tingene ind sammen, eller du kan lade mig ordne hele processen.

  Pris: Kontakt for pris og behov
  Prisen inkluderer oplæg, moodboard, shopping-liste og 2 redigeringer undervejs.

  Shopping

  Den bedste pris

  Ønsker du hjælp til indkøbsprocessen, står jeg også til rådighed. Med den udarbejdede shopping-liste i hånden, tager vi rundt til de forskellige butikker og handler ind. Jeg rådgiver undervejs og hjælper dig med at forhandle den bedste pris.


  Samlet pris kan gives på forhånd.

  Koordinering

  Spar tid

  Du kan vælge at overlade koordinering af indkøb, forhandling af priser, bestilling af maler m.m. til mig. På den måde sparer du en masse tid på at rende fra butik til butik og lede efter det rigtige. Du behøver blot vente på, at tingene bliver leveret direkte til din dør.

  På den måde kan du få det fulde udbytte af mine kontakter i håndværker-, møbel- og indretningsmiljøet, når jeg forhandler priser, aftaler levering m.m. på dine vegne. Jeg følger shopping-listen og din accept er med i alle aftaler.


  Samlet pris kan gives på forhånd.

  Udførelse

  Færdigt uden besvær

  Vil du have hjælp til praktiske, eller helt slippe for det, når rummene skal gøres færdige, så kan du overlade processen til mig. Det kan både ske, når du er hjemme, eller imens du f.eks. er på ferie. Jeg sørger for udpakning og opsætning af møbler, inventar, tilbehør m.m., så du modtager et færdigt resultat, klart til brug.


  Samlet pris kan gives på forhånd ud fra opgavens omfang.

  Præsenter dine varer på den rigtige måde

  ... og sælg mere!

  Læs her hvordan!
  ikon

  TILMELD DIG NYHEDSBREVET

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få information om nye tiltag, trends, gode idéer og meget mere.

  Udfyld formularen og tilmeld dig – klik her!

  ikon

  Book et møde

  Lad mig vide, hvad du søger hjælp til. Beskriv kort problemstillingen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

  SEND MIG EN E-MAIL

  Gå til indkøbskurv
  0